Sommarhälsningar

Sommarhälsningar från olika håll i pastoratet finns här.

Siv säger hej då

I sommar går vår musiker Siv Wäcklén i pension. Här kommer en sommarhälsning från henne:

Eva säger hej då

Vår musiker Eva Jonasson har fått nytt jobb och slutar i pastoratet nu i sommar. Här är en hälsning från henne:

En sommarhälsning från Gammalkil

Här är en sommarhälsning från Gammalkil - och en liten blinkning tillbaka till förra sommaren när det arbetades för högtryck med en viss rockopera:

Four friends skickar en musikalisk hälsning

Kvartettes Four friends - för dagen utan Åke som inte hade möjlighet att vara med vid inspelningen - skickar en sommarhälsning med tre låtar:

Kyrkoherden önskar trevlig sommar

Midsommar står för dörren. Här kommer en sommarhälsning från vår kyrkoherde Maria Åkerström.

En sommarhälsning från Nykil

Nu har alla skolbarn fått sommarlov. Här är en sommarhälsning från Ellen och Alva i Nykil.

Linda säger hej då

Efter semestern går vår församlingsherde Linda vidare till nya utmaningar i en annan församling. Här är en sommarhälsning från henne.

I Coronatider kan vi inte hålla en avtackningsgudstjänst som vanligt. Vi hoppas att läget är bättre i höst och planerar därför för avtackning och Lindas avskedspredikan i Slaka kyrka 13 september 11.00.

Ungdomsbandet önskar en skön sommar

Måndag kväll hos Ungdomsbandet i Lambohovskyrkan - häng med!