G(k)RIS - eller En Himlamassa Harmoni

27 juni- 2 juli blir det friluftsteater i Gammalkil.

Tredje gången gillt - efter två somrar med pandemi kan äntligen teatergruppen Harmonis jubileumsspel uppföras. Det är en feelgood-musical om livet på landet på 50- och 60-talet som spelas på utomhusscenen bakom Gammalkils församlingshem i månadsskiftet juni/juli.

Vi kan utlova en fartfylld föreställning med härlig musik, många skratt och bitvis kanske också en hög igenkänningsfaktor. Manuset, som är skrivet av Birgitta Wigforss, är nämligen baserat på berättelser, minnen och skrönor från församlingsbor i Nykil-Gammalkil.

I musicalen får vi möta stadsflickan Ella, nyutbildad lärare, som får sitt första jobb i en skola på landet och blir inneboende hos familjen Hansson. Det är mycket där på landet som är nytt för Ella och inte blir det enklare när hon ska ta hand om skolans busigaste klass. Relationerna med grannbyn är också lite frostiga, de är ju inte riktigt som vi....men kanske vore det bättre om vi samarbetade istället för att vara i luven på varandra?

Musiken är en skön blandning med tongångar från Lill-Babs, Jerry Williams, filmen  Grease och mycket annat. Allt i svängiga arr av Sven Kederstedt.

Föreställningar
27, 28, 30 juni samt 1 juli 18.30
2 juli 14.30

Biljetter
Biljetter köper du på kulturbiljetter.se eller genom att ringa församlingsexpeditionen i Lambohov på 013-474 23 00 (säkrast mellan 8 och 14 måndag-torsdag).

Vuxna: 220 kr
Barn t o m 15 år: 120 kr
I biljettpriset ingår varmkorv och kaffe i pausen, program och parkering.

Varmt välkommen till en kväll med en Himlamassa Harmoni.