Välkommen att Spira!

Läs och ladda ned information och kalendarium för Skövde pastorat

Spira - tillsammans är vi mera

Spira är Svenska kyrkan i Skövdes koncept för kommunikation med hushåll i Skövde tätort och vissa landsbygdsområden. Spira kommer ut som en informations och kalenderfolder och innehåller information om gudstjänster, mässor, andakter och musik i kyrkorna. Här på Spiras egen sida kan läsa och ladda ned utgåvor av Spira. Spira nyhetsbrev kan du också prenumerera på. Givetvis kan man få Spira hemskickat oavsett var man bor i Sverige. Till jul och sommar kommer Spira som ett magazin och innehåller förutom kalender också reportage och annat informativt om verksamheten i Svenska kyrkan i Skövde.

Välkommen att Spira! :-)

Programkatalog höstterminen 2019

Spira No.5 V.40-43

Spira No. 4 v. 35-39

Magazinet Spira

Spira är ett magazin som delas ut i Skövde kommun, finns att läsa och ladda ned här på sidan och du kan få ett exemplar skickat hem till dig. Hör av dig till 0500-47 65 00.

Läs Magazinet Spira här nedan!

Beställ Spira

Här kan du beställa Spira hem till din brevlåda och prenumerera på nyhetsbrevet Spira.

Information om personuppgifter i Svenska kyrkan www.svenskakyrkan.se/skovde/gdpr

Jag vill ha Spira hemskickat till min brevlåda.

Jag vill också (eller enbart) prenumerera på nyhetsbrevet Spira. Ange din e-postadress så får du ditt första nyhetsbrev snart!

TILL STARTSIDAN