Välkommen att Spira!

Spira - tillsammans blir vi mer

Spira är Svenska kyrkan i Skövdes koncept för kommunikation med hushåll i Skövde tätort och vissa landsbygdsområden. Spira kommer ut som en informations och kalenderfolder och innehåller information om gudstjänster, mässor, andakter och musik i kyrkorna. Här på Spiras egen sida kan läsa och ladda ned utgåvor av Spira.  Givetvis kan man få Spira hemskickat oavsett var man bor i Sverige (ring 0500-47 65 00) Till jul och sommar kommer Spira som ett magazin och innehåller förutom kalender också reportage och annat informativt om verksamheten i Svenska kyrkan i Skövde.

Välkommen att Spira! :-)

Magazinet Spira

Spira är ett magazin som delas ut i Skövde kommun, finns att läsa och ladda ned här på sidan och du kan få ett exemplar skickat hem till dig. Hör av dig till 0500-47 65 00.

Läs Magazinet Spira här nedan!

TILL STARTSIDAN