“Sommaren är kort”

“Sommaren är kort” – men trefaldighetstiden är lång och innehållsrik! Nog vill vi hoppas att Ledins kända påstående om att “det mesta regnar bort” inte ska gälla för denna sommar, utan att vi ska få en fin årstid.

“Sommaren är kort”

En “juni, juli, augusti” där, som Gyllene Tider sjunger, vindarna är varma och allt känns mycket bättre. Bland det som du längtar efter i sommar finns kanske också gemenskap och fördjupning? Vi bjuder in till sommar-zoom där vi delar tankar utifrån bibeltexter och teman i trefaldighetstiden, den långa period i vårt kyrkoår som i år pågår från Heliga Trefaldighets dag till Allhelgona. Trefaldighetstiden handlar om att vara kristen och människa, att växa med Gud och skapelsen.

18 augusti kl. 18.15-19.30: Tro och liv – hur hänger de ihop?

Du är välkommen att anmäla dig till alla träffar på samma gång, till en träff i taget, eller till ett enstaka tillfälle. För planeringens skull tar vi gärna emot din anmälan senast två dagar innan respektive tillfälle. För att delta behöver du en vanlig telefon av äldre modell eller en smartphone/dator/ipad med internetuppkoppling. Behöver du hjälp med det tekniska? Inga problem, kontakta oss så bestämmer vi en tid innan första träffen där du får gå igenom tekniken i lugn och ro med en av oss.

Välkommen med din anmälan och frågor till:
sanna.waithaka@svenskakyrkan.se tfn 0500-476527.

Vi önskar dig en god sommar! Anna Torbrand George, Sanna Waithaka och Stefan Ytterbrink.