Ljuset som lyser

Nominera någon som får andra att lysa eller som är ett ljus i mörkret för människorna omkring sig. Utmärkelsen man får är ett stipendium för att man är ”Ljuset i mörkret”. Stipendiet delas ut i samband med vårt luciafirande i S:t Matteus kyrka den 13/12 kl.18.00.

Den som kan föreslås är: bor i Ryd, går i
åk 6 till och med 3:an på gymnasiet.
Nomineringstid: 6 november - 6 december.
Jury: Flamman, Rydskolan, Svenska kyrkan.

Möjlighet att ge förslag är från 6/11 till 6/12. Vinnaren får förutom äran även 500 kr och lika mycket pengar skänks till Svenska kyrkans julkampanj. Vinnaren utses i samband med lucia.

Skriv din nominering nedan:

Nomineringskandidat