Livsstegen - 12 steg för inre hälsa

Tolv steg för oss som vill hitta en ny väg. På lika villkor möta varandra och oss själva bakom masker och roller – Vi är inte ensamma!

Livsstegen hösten 2021

Någon sa att livet är det som händer medan vi är på väg dit vi ska. Men vad händer när vi går vilse? När vi tappar fotfästet, orken, självförtroendet eller hoppet?
Våra livsfrågor kan vara små eller stora, det kan handla om oro, stress, separationer, stukad självkänsla, eller att känna maktlöshet inför något.

Du är välkommen till infokväll torsdag den 9 september kl.19:00 i S:t Matteus kyrka, Södra Ryd. Vill du, kan du vara med på kvällsmässa kl. 18.00.

Torsdagen den 23 september kl. 18.00 bjuder vi in till Livsstegsmässa, för att sedan klockan 19:00 börja med det första steget i Livsstegen. Sista Livsstegen, med avslutning är den  9 december.

Intresserad?
Du som är intresserad och funderar över om detta kan vara något för dig, ring eller mejla en intresseanmälan:

Michael Lehnberg

Svenska kyrkan i Skövde