konfirmation

Välkommen att anmäla dig till konfirmation 2019-2020! Fyll i formuläret nedan och skicka.

Du kan välja flera alternativ om någon grupp inte kommer att starta. När du klickar på Skicka anmäler du dig och samtidigt samtycker att vi lagrar dina uppgifter i formuläret (detta enligt bestämmelsen om lagring av personuppgifter). Dessa uppgifter raderas vid årsskiftet efter att du konfirmerats. Om du inte önskar att vi sparar dina uppgifter efter konfirmationstiden, meddelar du detta till ansvarig pedagog i din konfirmationsgrupp. Är du tveksam eller har frågor över något i formuläret hör gärna av dig till 0500-47 65 00. OBS! InAction, Äventyr och Upplevelsegrupperna är fullbokade.

Konfirmandens uppgifter

Målsmans uppgifter