Act Svenska Kyrkan och Coronakrisen

Skövde pastorat vill lyfta det internationella perspektivet på hur världen påverkas av Coronavirusets utbredning och hur vi på olika sätt kan hjälpa till i de situationer som uppstår. Läs mera om hur Skövde pastorat, och Act Svenska kyrkan samarbetar

Ta del av Svenska kyrkans internationella arbete. Här på sidan hittar du artiklar, bloggar och länkar till mycket som rör internationellt arbete. Just nu är Coronapandemin i fokus för insamlingar till hjälpaktioner. Du kan ge en gåva direkt till Act Svenska kyrkan. Ditt bidrag betyder mycket för många. Tack för din gåva!

Vill du engagera dig för människors rättigheter i olika delar av världen och tillsammans med andra fördjupa dig kring vad det innebär att vara kristen i en världsvid kyrka? Då ska du vara med i Skövde pastorats internationella grupp!
Hör av dig till oss så berättar vi mer:
Ingrid Åberg, 0500-47 65 64 Mejla Ingrid Åberg
Sanna Waithaka 0500-47 65 27. Mejla Sanna Waithaka