Club 12-för de som går i 1:an och 2:an

vi träffas i  Bosvedjans Kyrka

Onsdagar kl 14.00-16.00

Vad gör vi på Club 12?

Vi äter mellanmål tillsammans, har en kort samling, dagens aktiviteter kan vara olika saker, allt från att pyssla, leka, spela spel, baka, gå till skogen, åka pulka, spela teater eller vara med på någon gudstjänst för stora och små här i Bosvedjans kyrka.

Vi hoppas också att ni kommer med egna idéer!

Visst vill du vara med? Det hoppas vi förstås!
I så fall så anmäler ni er via vår hemsida
www.svenskakyrkan.se/skon

Vi har ett begränsat antal platser, men anmäl er senast den 22 januari! Har ni några funderingar så kontakta Karina på 072-2121093
första gången vi träffas är den 24 januari!  Se program sista sidan.

På anmälan behöver vi veta:

Fullständigt namn, hela personnumret, adresser, kontaktuppgifter till vårdnadshavare, allergier, om vi får lägga ut bild utan namn på hemsidan/facebookgruppen. Om det är något annat vi behöver veta.

I anmälningsfromuläret vill vi att detta är med

Båda vårdnadshavares telefon och adress om de inte bor ihop
Barnens allergier
Barnens personnummer
Får vi lägga ut bilder med ert barn, utan namn på hemsidan eller facebookgruppen.
Övrigt: Är det något som vi behöver veta

Club 34

club 34

Gruppen är för dig som går i årskurs 3 och 4
vi träffas i  Bosvedjans Kyrka

Torsdagar kl 14.00-16.00

Vad gör vi på Club 34?

Vi hoppas också att ni kommer med egna idéer!

Visst vill du vara med? Det hoppas vi förstås!
I så fall så anmäler ni er via vår hemsida
www.svenskakyrkan.se/skon

första gången vi träffas är den 24 januari!  Se program sista sidan.

På anmälan behöver vi veta:

I anmälningsfromuläret vill vi att detta är med

Båda vårdnadshavares telefon och adress om de inte bor ihop
Barnens allergier
Barnens personnummer
Övrigt: Är det något som vi behöver veta?

Club 12- Gruppen är för dig som går i årskurs 1 och 2 vi träffas i Bosvedjans Kyrka Onsdagar kl 14.00-16.00