Sommarmusik

Sköna härliga söndagskvällar med musik i våra kyrkor.

Musik i Sommarkväll.

Söndag 1 juli kl. 18.00 i Svennevads kyrka. "Lydia Lithell-afton" Lydias barn och familjer sjunger och berättar om hennes musik.

Söndag 15 juli kl. 18.00 i Pålsboda kyrka. Sånggruppen Kahjenn sjunger och spelar av hjärtans lust.

Söndag 22 juli kl. 18.00 i Adventskyrkan Hjortkvarn. Kalle Sjögren sång och Daniel Jarl piano. (Tyvärr står det fel i Sydnärkenytt om underhållning denna dag)

Söndag 12 augusti kl. 18.00 i Svennevads kyrka. "Grön kväll i sommartid" Christy O´Leary på Irländsk säckpipa med musikvänner spelar bl.a. musik från den gröna ön.

Söndag 26 augusti kl. 18.00 i Svennevads kyrka. Sommarmusikfinal! Mattias von Wachenfeldt spelar klassisk gitarr.