Sånger För Livet 2018

Körkonsert med Anna Stadling och storkör under ledning av dirigent Petra Falk. 7 oktober i Svennevads kyrka kl. 17.00.

I år i Svennevads kyrka. Läkarmissionens årligen återkommande kör- och konsetprojekt Sånger för livet går av stapeln för 20:e året i rad. Folkkära artister, musiker och storkörer under ledning av eminenta dirigenter ger konserter för att föräldralösa och utsatta barn ska få en värdig framtid. Sånger för livet turnerar sverige runt för att insperiera fler att bli läkarmissionens Skyddsänglar. Läs mer på www.lakarmissionen.se

Anna Stadling har genom åren sammarbetat med en rad olika artister som Lars Winnerbäck, Saffan Hellstrand, Uno Svenningsson, Tommy Nilsson, Patrik Isaksson och Idde Schultz för att nämna några. Hon har hunnit släppa 9 soloalbum och 2 duoalbum tillsammans med Idde Schultz.

Kom och lyssna på Konserten i Svennevads kyrka den 7 oktober.

Konsertbiljetter säljs via ticketmaster.se, 0771-70 70 70 eller i konsertlokalen 2 timmar innan konserten.

Länk till biljettförsäljningen https://www.ticketmaster.se/event/508215

Anmälan som körsångare: Sänd ett e-mail med körnamn, antal, kontaktperson, adress, mobilnummer, e-post, och vald ort (Svennevad kyrka) till anna.olofsson@lakarmissionen.se Deltagaravgiften är 395kr/körsångsdeltagare och inbetalas till plusgiro 2526-2. Märk inbetalningen med SFL/körnamn/antal/ort. Inbetalan gäller som definitiv anmälan och återbetalas ej. Ni får nothäfte och övar in sångerna i er kör. Gemensam övning närmare konsertdatum. Anmälan så länge det finns platser kvar så tveka inte.