Luciatåg och tomteverkstad

i Pålsboda Kyrka och församlingshem.

Onsdagen den 12 december

Bjuder vi in både stora och små pysselsugna till tomteverkstad i Pålsboda församlingshem. Här kan du pyssla allt från tomtar och änlar till lyktor och annat juligt. Självklart går det bra att bara sitta ner och mysa lite med härligt fika. Kanske tomten också tittar förbi, vem vet?

Vi avslutar kvällen med att samlas i kyrkan. Där vi får njuta av ett stämningsfyllt Luciatåg med församlingsens barnkörer och barngrupper.

Drop in från kl. 15.00 i församlingshemmet.

Luciatåg kl. 18.00 i kyrkan.

Varmt välkomen!

Söndagen den 8 december kl. 14.30 besöker luciatåget även Sköllergården i Pålsboda.