CajsaStina Åkerström sjunger in Julen i Svennevads kyrka

Lördagen den 15 december kl. 18.00

Lördagen den 15 december kl. 18.00 besöker CajsaStina Svennevads kyrka och sjunger in julen tillsammans med byggdens körer.

Biljetter hittar du på www.cajsastina.se Vid frågor, ring telefon 070-22 55 575 vardagar kl. 9.00 - 12.00. Ströbiljetter finns vid entrén.

Köp din biljett redan nu för garanterad plats!

CajsaStina Åkerström är en av våra absolut mest älskade vissångerskor och när hon sjunger in julen i några av landets vackraste kyrkor kan vi vänta oss en konsert utöver det vanliga. Kända och omtyckta julklassiker blandas med mer personliga och handplockade sånger. Självklart får vi även höra några av CajsaStinas egna och mest omtyckta hits. CajsaStina uppträder med bästa möjliga musikaliska sällskap i form av Backa Hans Eriksson på bas och Peter Nilsbo på piano.

Varmt Välkommen!

Vill du sjunga i församlingens kör? Kontakta vår kantor Sanna Maria Ringshagen på telefon 0582-888 75 eller mejla sanna.maria.ringshagen@svenskakyrkan.se