Våffelcafé i gammal prästgård. Här serveras kaffe och våfflor varje torsdag på sommaren.

Sommarkafé i Skillingaryds församlingshem

Alla onsdagar i juli 15.00

Välkommen till sommarkafé med andakt och fika!

Under fyra ondsdagar i juli med start den 7 juli kommer vi att ha sommarkafé i Skillingaryds församlingshem. Majlen Sjöholm, Cristina Virdung och Teresia Clifford kommer att vara med på olika tillfällen.

På kaféet kommer det att vara försäljning av olika saker och behållningen går till störd för barn- och ungdomsarbete  i Kenya! Se på bilderna nedan vad som säljs. En nätauktion med tryckta fotografie av fotokonstnären Mattias Bokinge (som skänkt dem till insamlingen) kommer att genomföras i slutet av augusti.

Erica Gunnarsson Kibowa (en av eldsjälarna bakom projektet) skriver:

”På café-träffarna får ni också en möjlighet att titta på hantverk från Kenya och stödja barn-och ungdomsarbetet utanför Nairobi Hoppas just du vill vara med!”

Välkommen!

I dagsläget kan vi ta emot 30 deltagare i församlingshemmet.

OBS! På grund av rådande restriktioner kan det enbart vara 26 deltagare.

Fotokonstnären Mattias Bokinge har skänkt två tavlor som kommer att auktioneras ut (i slutet av augusti) till förmån för interkulturellt utbildningsarbete Vaggeryd Nairobi. Foto: Joel Jonassen
Foto: Joel Jonassen

Om Interkullurellt utbildningsarbete Vaggeryd Nairobi

Under pandemin delar de ut ett baspaket till cirka 120 barnfamiler Kware utanför Nairobi. Baspaketet innehåller ofta majsmjöl, böner och tvål.

Två killar som gått på vår vänskola Finken education center delar ut baspakten, de går runt till de olika familjerna i området.