Tidningen Växa

Tidningen Växa, som är en tidning från Skellefteå pastorat, ersätter församlingstidningarna Kyrktuppen (Kågedalen), Församlingsbladet (Byske-Fällfors), Lansen (Skellefteå), Tillsammans (Jörn-Boliden) och Hela Livet (Skellefteå).

Växa delas ut i brevlådan, som samhällsinformation, till alla hushåll i pastoratet. Du kan också läsa tidningen på webben genom att klicka på länken nedan (du skickas då till Skellefteå pastorats hemsida).

Grundmaterialet i Växa är detsamma oavsett vilken församling du bor i, men framsida och mittuppslag med information om gudstjänster är olika. På pastoratets hemsida får du tillgång till samtliga utgåvor.

Växa på webben.