Scouter i Mobackenkyrkan

Scouterna är indelade i tre grupper: Spejare, spårare och upptäckare. Ladda ner terminsprogram här nedan!

Spejare

Scoutgrupp för dig i klass 1. Vi träffas på onsdagar mellan 18.00 och  19.00.
Terminsschema: Se spårarnas schema.

SPÅRARE

Scoutgrupp för dig som går i klasserna 2-3. Vi träffas onsdagar klockan 18.00-19.00. Terminsschema: Ladda ner längst ner på sidan.

UPPTÄCKARE

Scoutgrupp för dig som går i klasserna 4-6. Vi ses onsdagar mellan klockan 18.00-19.30 i Mobackenkyrkan. Terminsschema: Ladda ner längst ner på sidan.

BRA ATT TÄNKA PÅ

Då vi ofta är utomhus är det bra att ha varma och tåliga kläder som tål uteaktiviteter. Ta med ombytesvantar och gärna också en pannlampa!

terminsavgift

Terminsavgiften för varje grupp är 100 kr. Det går bra att betala kontant till någon av ledarna, eller swisha betalningen till 123 593 49 55. Märk då betalningen med gruppen och namnet på deltagaren, till exembel "Upptäckarscout Förnamn Efternamn"

terminsprogram för nedladdning

Program Spårarna hösten 2019 [pdf]