Öppna förskolan i Mobackenkyrkan

Välkommen till öppen förskola i Mobackenkyrkan onsdagar kl 13.00 - 15.30

Vi leker, fikar, skapar, umgås, sjunger tillsammans och lyssnar till en bibelberättelse/ har en kort kyrkstund. Möjlighet finns att värma medhavd lunch.

Kyrkans öppna förskola är en plats dit du och ditt barn kan komma för att få en stund tillsammans med varandra och med andra barn och vuxna. Barnen får möjlighet till att öva på samspel med andra barn och vuxna och utforska nya saker genom skapande, lek, sång och ramsor.

Du som vuxen får chans att möta andra vuxna och prata om både smått och stort över en kaffekopp. Allt från bajsblöjor och sömnbrist till relationer och livsfrågor.

Vid varje tillfälle samlas vi en kort stund i kyrksalen. Där får barnen lyssna till en bibelberättelse och sjunga några sånger. Vi tänder även ljus och ber en enkel bön.

Du behöver inte vara medlem i Svenska Kyrkan för att komma till vår verksamhet.

För mer information, kontakta

Kristina Nilsson