Någon att tala med

Ibland behöver vi någon utomstående att tala med, någon som har tid att lyssna, någon som har tystnadsplikt, någon som orkar följa en bit på väg. I Svenska kyrkan finns någon...

Själavård och bikt

I församlingen finns präster och diakoner som du kan ta kontakt med för samtal. Själavård och bikt är alltid kostnadsfri och till för var och en som vill använda sig av den. Både präst och diakon har tystnadsplikt.

Samtalsmottagningen

Att under perioder av sitt liv kämpa och ha det svårt är mänskligt och naturligt. Vi tror att det kan vara värdefullt att få dela detta med en lyssnande medmänniska.

Du är välkommen att dela dina tankar med oss på Samtalsmottagningen.

Förutom diakonen finns även frivilliga medarbetare på Samtalsmottagningen. Dessa har avgett tystnadslöfte.

Att tala med någon på Samtalsmottagningen är kostnadsfritt.

För information och tidsbokning vid samtalsmottagningen, kontakta

Maria Lundgren