Körskola

För dig som tror att du inte kan sjunga. Körskolan körs under höstterminen.

Vi träffas torsdagar i oktober och november och tränar rösterna i unison sång och enklare flerstämmighet. Parallellt med röstträning, så går körledaren Mikael igenom hur noter fungerar och hur du som sångare på ett enkelt sätt har stöd av dem.
Stor del av körskoledeltagarna börjar sjunga i en kör efter att ha gått kursen en eller flera gånger. Målet är att alla ska utvecklas! Det gör att kursinnehållet varierar beroende på vilka behov som finns hos deltagarna.
Ny grupp startar under hösten den första torsdagen i oktober. Sedan träffas vi alla torsdagar i oktober och november kl 19:00-20:30 i Församlingsgården.

Kursen är avgiftsfri.
Under vårterminen är det ingen körskola. Istället ges en kurs i Anti-Aging för rösten.

För mer information, kontakta

Mikael Jacobsson