Körlek i Sjungande Dalens kyrka

Körlek är en kör som kombinerar sång och lek.

Körlek åk 2  -  Måndagar kl.13:50-14:50

Vi träffas i Sjungande dalens kyrka på måndagar efter skolan. I körlek lär vi oss musik genom sång, rörelse och lek. 2-3 gånger per termin sjunger vi i kyrkan. Vi är även med på barnkördagar.

Körlek åk 1- Onsdagar kl.13:20-14:30

Vi träffas i Sjungande dalens kyrka på onsdagar direkt efter skolan. I körlek lär vi oss musik genom sång, rörelse och lek. Vi fikar också mellis. 1-2 gånger per termin sjunger vi i kyrkan.

Körlek åk 3 - Onsdagar kl.14:20-15:40

Vi träffas i Sjungande dalens kyrka på onsdagar direkt efter skolan. I körlek lär vi oss musik genom sång, rörelse och lek. Vi fikar också mellis. 2-3 gånger per termin sjunger vi i kyrka​n, körlek är även med på barnkördagar.

För mer information, kontakta

Elisabeth Hedblad