Församlingsexpedition

Ordinarie telefon- och besökstid: måndag - fredag 10.00-12.00. Begränsade öppettider under sommaren!

Begränsade öppetTider under sommaren:

Fredag 31/5, 7/6, 14/6 och 21/6. Stängt.
Under perioden 24/6-18/8. Öppet tisdag-torsdag 10.00-12.00.
OBS! Vecka 31 (29/7-4/8). Stängt.

Bokning

För att boka dop-, vigsel- eller begravningsgudstjänst och lokal för samvaro efteråt ska du vända dig till pastoratets bokningsfunktion på telefon 0910-70 84 04. Vill du kontakta bokningen via e-post, så klicka på länken:

Kontakta bokningen

Vad du kan få hjälp med på församlingsexpeditionen

• Förmedla gåvor till Svenska kyrkans internationella arbete, Svenska kyrkan i utlandet och andra ändamål i samband med t ex begravning eller födelsedag.
  • Låna dopklänning.
  • Begära inträde i/utträde ur Svenska kyrkan.

För kyrkogårdsärenden hänvisar vi till Kyrkogårdsexpeditionen.

Vad du inte kan få hjälp med på församlingsexpeditionen

• Beställa personbevis, göra adressändring, anmäla namn eller namnbyte, ansöka om hindersprövning och så vidare. All folkbokföring hanteras sedan 1991 av Skatteverket.
  • Släktforska.
  • Få utdrag ur kyrkböckerna för särskilda ändamål, till exempel släktutredningar. Det administreras numera av Landsarkivet i Härnösand, (extern länk) som förvarar kyrkböcker och andra handlingar som skapats före år 2000.

Församlingsexpedition

Expeditionen är öppen för besök måndag - onsdag samt fredag kl. 10.00-12.00 eller enligt överenskommelse. OBS! Torsdagar stängt!

Församlingsgården
Brännavägen 23