Foto: Hanna Hummelbo/IKON

Babygung i Sjungande dalens kyrka

vänder sig till vuxen med barn från 3 månaders ålder upp till ca 1 år.

Tisdagar 9.30 och 10.30

Tillsammans lär vi oss små sånger, sånglekar och ramsor och skapar på olika sätt möjlighet för babyn att uppleva sången/musiken med alla sina sinnen.

Babygung börjar alltid med sångstund. Varje gång går vi också in i kyrkorummet för att röra oss lite mer, tända ljus, be och se på bilder och symboler. 
Efter sångstunden fikar vi tillsammans. Det finns alltid smörgås och någon kaka, te, kaffe och saft. Har du allergier meddelar du det vid anmälan, så ser vi till att det finns något som passar dig. Det går också bra att värma medhavd lunch. 
Fika kostar 20kr, barn gratis och det kan du betala kontant eller med swish.

Syftet med Babygung är att Du och ditt barn ska få en egen tid tillsammans, i gemenskap med andra barn och vuxna, sjunga nya och traditionella sånger, bekanta er med kyrkorummet och några av de symboler och symbolhandlingar som finns. 
Målet är att du känner att just Du är viktig, att du och ditt barn hittar favoritsånger som ni kan sjunga hemma. Att du känner gemenskap i gruppen och i kyrkan och att kyrkans verksamhet, genom Öppet hus och gudstjänster, kan bli en fortsättning på gemenskapen.

Frågor och anmälan:

Malin Jacobsson

Malin Jacobsson

Skellefteå landsförsamling

Barn- och ungdomsverksamhet, Pedagog musikinriktning