Anti-Aging för rösten

I det sångpedagogiska konceptet Anti-Aging för rösten, är syftet att utveckla sin röst genom hela livet.

Vi träffas i Församlingsgården, 7 torsdagar under vårterminen med start sista torsdagen i januari, kl 19.00-20.30

Att Körsång är bra för kropp och själ vittnar både forskning och sångare om. Via kroppsträning, tal och sångövningar lär vi oss att behålla och till och med förbättra kvalitén på rösten. Konceptet Anti-Aging för rösten togs fram för att hjälpa sångare att behålla rösten på äldre dagar men passar minst lika bra för alla åldrar då det egentligen handla om att bygga upp en god grundläggande sångteknik.

Under höstterminen ges inte Anti-Aging kursen. Istället är det körskola. Körskolan startar första torsdagen i oktober.

Mikael Jacobsson