Gudstjänster

Varje söndag firas huvudgudstjänst i våra fem församlingar. Med nuvarande restriktioner innebär detta max 50 besökare i de allra flesta kyrkorum. Du kan också delta digitalt!

Kan du av olika anledningar inte besöka våra kyrkor fysiskt sänds även varje söndag en gudstjänst live på nätet från någon av våra församlingar. Håll utkik i predikoturerna om varifrån livegudstjänsten kommer och vilken tid den sänds!

Den livesända gudstjänsten hittar du i rutan här nedanför. Sändningen startar samma tid som den fysiska gudstjänsten startar, vanligtvis 10.00 eller 11.00, och kommer att finnas tillgänglig att ta del av i efterhand i en vecka. Den sparade versionen läggs vanligtvis upp söndag eftermiddag eller kväll. Den hittar du på live-sidan