Foto: EFS Västerbotten

Solvik 2023

Konfirmationsläger är veckor fyllda med liv, det är lekar och allvar, aktiviteter och nya vänner. Det är en möjlighet att få ta del av vad kristen tro innebär, att få prata om och med Gud, och dela livsfrågor med varandra.

Konfirmationslägret på Solvik är uppdelat i två delar. Den första delen är en fem dagars resa under påsklovet till EFS fjällgård i Klippen, utanför Hemavan. Där blir det skidåkning i backen för den som vill, och andra vinteraktiviteter på dagarna. Kvällarna tillbringar vi på den mysiga fjällgården. Den andra delen av lägret är två veckors sommarläger, i början av sommarlovet på Solviks folkhögskola. I Klippen bor vi i flerbäddsrum, på Solvik är det enkel eller dubbelrum.

Konfirmationstiden börjar med en upptaktsgudstjänst i november på EFS-kyrkan i Skellefteå där vi får börja att lära känna varandra. När hösten kommer ses vi igen på återträff på Solvik.

Erika Löfroth, distriktskonsulent

erika.lofroth[a]efsvasterbotten.se