Foto: Pixabay

Scouter i Byske-Fällfors

För dig som går i åk 4-6

Alltid redo! Scouterna träffas i

Byske, Broselsgården, tisdagar jämna veckor kl. 18.00 - 19.30.
Start tisdag 5 september 2023

Frostkåge, onsdagar udda veckor 18.00-19.30.
Start onsdag 13 september 2023

Anmälan till scouterna

Frågor markerade med * måste besvaras för att du ska kunna skicka in anmälan. Glöm inte bort att ange om anmälan gäller gruppen i Byske eller i Frostkåge.

Det finns inget bättre sätt att visa och berätta om vår verksamhet än genom bilder. Därför vill vi gärna använda bilder av ditt barn, om vi får! Bilderna kan komma att visas i våra sociala medier, på vår hemsida eller kanske i tidningen Växa, foldrar eller broschyrer som beskriver vår verksamhet. Det förekommer även att vi filmar.

För att underlätta medlemshantering har vi fördelen att tillhöra Ersmarks saltscoutkår. Ideella föreningar är skyldiga att föra medlemsregister. Detta sker digitalt. Du har enligt GDPR rätt att få besked om vilka personuppgifter som vi behandlar gällande dig och ditt barn. Hör av dig om du vill ha mer information.

Medlemsavgiften är 90 kr/termin och betalas till bankgiro 790-5136 eller genom att swisha 123 149 34 69. Märk med SCOUT och barnets namn.

Scouterna gör unga redo för livet genom äventyr och utmaningar som får oss att växa som individer. Vi är schyssta kompisar som drivs av våra värderingar och vår vilja att förbättra världen. Vi finns över hela jorden, här i Sverige kan du träffa 70 000 av oss. Våra scouter är knutna till EFS barn- och ungdomsrörelse Salt. 

Läs mer om scouterna här
Läs mer om Salt här