Foto: PEXELS

Välkommen!

Nyhet Publicerad Ändrad

...till ett nytt år och EN ny webbsida. Nu har vi samlat våra tidigare 7 webbsidor under ett och samma tak.

Svenska kyrkan Skellefteå har haft sju hemsidor på webben sedan bildandet 2014. Nu har vi samlat allt under ett och samma tak. Adressen är som vanligt svenskakyrkan.se/skelleftea och det mesta ser likadant ut, men under ytan är information från alla församlingar och gemensam information från Svenska kyrkan sammanförd. Vår ambition är att på detta vis kunna använda webben som en mer direkt och uppdaterad nyhetskanal för vår verksamhet, både det som sker i din församling men också de verksamheter som är gemensamma för alla våra fem församlingar. 

En nyhet är att det nu finns fler än en sökväg till våra verksamheter. Är du till exempel intresserad av att börja sjunga i kör har vi samlat alla körer på ett och samma ställe, men du kan också hitta dem via din församling.

Det har skett en omfattande migrering och överflytt av material och den nya hemsidan justeras fortfarande, så vi ber om ert tålamod med byggröran och att ni gärna hör av er med synpunkter på vår nya webb till skelleftea.kommunikation@svenskakyrkan.se

 

Hälsningar från redaktörerna på kommunikationsavdelningen.