Öppna kyrkogårdar i Skellefteå

Församlingarna i Svenska kyrkan i Skellefteå har valt att stötta städinsatserna på kyrkogårdarna med att bemanna dessa lite extra under helgen 30-31 maj. Möjligheter till samtal och fika utomhus m m finns.

Österjörns kyrkogård

Lö 30 maj. Kl 10-12.

Församlingen erbjuder hjälp med plantering, kaffe, hantverk i naturmaterial och gravinformation.

Lunds kyrkogård
(Övre parkeringen)

Lö 30 maj. Kl 11-14.

Sö 31 maj. Kl 12-15.

Bolidens kyrkogård

Lö 30 maj. Kl 13-15.

Kåge kyrkogård

Sö 31 maj. Kl 12-14.

Församlingen erbjuder plats för samtal och enkelt fika.

Kusmarks kyrkogård

Sö 31 maj. Kl 12-14.

Församlingen erbjuder plats för samtal och enkelt fika.

Byske norra kyrkogård

Sö 31 maj. Kl 12-15.

Församlingen erbjuder kaffe, the och saft.

– Passa på att titta in i det nyrenoverade och utbyggda gravkapellet, hälsar Byske-Fällfors församling.

Alhems kyrkogård

Sö 31 maj. Kl 13-16.

Församlingen erbjuder plats för samtal, fika utomhus och möjlighet att lyssna till musik.

Varmt välkommen till våra kyrkogårdar för att städa, tända ett ljus, be en bön och ställa frågor om allt mellan himmel och jord.