Jungfru Marie Bebådelsedag

Livesänd gudstjänst från Sjungande dalens kyrka

Välkommen till söndagens digitala gudstjänst som sänds live från Sjungande dalens kyrka. Temat är Guds mäktiga verk och vi får medverkan av Johan Wingård, Maria Lundgren och Anders Lindberg. Solosång av Kristina Lindberg.Vill du lämna ett bidrag till Fasteaktionen ”Under samma himmel”, för Act Svenska kyrkans internationella arbete, är du varmt välkommen att göra det
Swisha till 123 275 94 62 (Skellefteå pastorat) och skriv ”Kollekt” i meddelandefältet. Tack för din gåva!

Livestreamen finns på pastoratets Facebook-sida samt alla församlingars facebooksidor och kommer att finnas tillgängligt i efterhand. Du behöver inget  Facebook-konto för att kunna ta del av denna gudstjänst eftersom den är offentlig. Du kan dock behöva scrolla lite i flödet här nedanför för att hitta gudstjänsten. 
Detta är vår första livesända söndagsgudstjänst så vi ber om överseende med eventuellt teknikstrul. Vi gör allt vi kan för att du ska få ta del av sändningen! 

Kollekt

Vill du lämna ett bidrag till Fasteaktionen ”Under samma himmel”, för Act Svenska kyrkans internationella arbete, är du varmt välkommen att göra det

Swisha till 123 275 94 62 (Skellefteå pastorat) och skriv ”Kollekt” i meddelandefältet. Tack för din gåva!


Fastetiden leder in oss på kärlekens väg och vi får följa Jesu vandring genom lidande och död till uppståndelse och liv. För många är det en tid för att visa särskild omsorg om medmänniskan, i solidaritet med dem som behöver det mest.

Coronapandemin har drabbat många samhällen och situationen är mycket svår för miljontals människor.

Act Svenska kyrkan arbetar tillsammans med kyrkor och andra samarbetspartner över hela världen för att bygga hållbara samhällen. Människor samarbetar för att exempelvis rusta upp sjukhus, säkra vattenförsörjning och skapa sociala skyddsnät. Genom inflytande och ansvar växer tilltron till varandra i samhället och våldet minskar.

Tack för att du är en del av detta arbete!

Erik Lysén
Chef, Act Svenskakyrkan

Kommentera: