Skarpnäcks församling söker ny ungdomstrainee till ungdomsteamet!

Är du förebild med ett brinnande hjärta för barn och unga som vill utvecklas under 11 månaders traineetjänst?

Ansökningstiden har gått ut och urval pågår.

Kort om Skarpnäcks församling
Skarpnäck är ett stadsdelsområde i Stockholm som löper längst med tunnelbanelinje 17, från Hammarbyhöjden i norr till Skarpnäck och Orhem i söder. Skarpnäcks församling har cirka 40 anställda och tre lokaler i Björkhagen, Bagarmossen och Skarpnäck. Läs mer om församlingen här

Om tjänsten
Att vara trainee i Skarpnäcks församling innebär att du får du möjligheten att utveckla ditt ledarskap, lära dig mer om Svenska kyrkan och växa genom ansvar. Traineetjänsten är 11 månader och du har avtalsenlig lön. Du kommer att arbeta i hela församlingen och i stora delar av vår breda verksamhet. Du kommer till exempel förväntas att kunna arbeta med öppen förskola, konfirmander, åka på läger, ungdomskvällar, gudstjänster och träffar för daglediga.

Du får ta eget ansvar i arbetet - du är med och planerar, du genomför och du följer upp. Ditt ledarskap ska präglas av att vara en bra förebild, en vilja att utvecklas och att vara en lagspelare. Arbetsmiljön har en levande feedbackkultur.

Vi söker dig som har gått ut gymnasiet, har grundläggande kännedom om Svenska kyrkan samt delar Svenska kyrkans värderingar. Du ska vara beredd att arbeta i hela församlingens geografiska område. Arbetet är delvis förlagt till kvällstid och helger. Därför behöver du vara beredda att arbeta 2–3 kvällar i veckan samt varannan helg.

Traineetjänsten är 100% heltid och kommer att kräva helhjärtat engagemang från dig. I gengäld får du ett otroligt roligt och lärorikt år tillsammans med personal och församlingsbor i Skarpnäcks församling. Dessutom är det en ovärderlig introduktion till arbetslivet och en bra start på ditt CV.

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta verksamhetschef Richard Rejsjö, 08-505 815 04 eller richard.rejsjo@svenskakyrkan.se

Ansökningstiden har gått ut och urval pågår.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.