Sommarskoj musik

Är du mellan 10-13 år och gillar musik? Då är sommarskoj musik något för dig!

Dagläger för barn mellan 10-13 år. På förmiddagen prövar vi på sång, trummor och trumpet. På eftermiddagen åker vi på roliga aktiviteter.

VAR OCH NÄR

Måndag 15 juni, tisdag 16 juni och onsdag 16 juni i Markuskyrkan, Malmövägen 51. T-Björkhagen.

SCHEMA FÖR DAGARNA
Samling kl 9.30, musik kl 10.00-12.00, lunch kl 12.00-13.00 följt av olika aktiviteter fram till kl 16.00.

VAD KOSTAR SOMMARLOVSSKOJ?
Sommarskoj Musik är GRATIS! Skarpnäcks församling och Kulturskolan
Stockholm bjuder på lunch och aktiviteter.

ANMÄLAN
Anmäla dig snarast, ladda ned och fyll i den här blanketten, fota eller skriv av informationen och mejla snarast till Joel Bjelkeborn:  joel.bjelkeborn@svenskakyrkan.se
Antalet platser är begränsat, skynda att anmäla dig!

FRÅGOR
Joel Bjelkeborn: joel.bjelkeborn@svenskakyrkan.se eller 070-786 08 51
Nora Nilsson: nora.nilsson@svenskakyrkan.se eller 070-786 08 90

Lägret är ett samarbete med Kulturskolan Stockholm - Kulturskolan i Bagis. Vi som håller i lägret är Marie Egnell och Stig Jansson från Kulturskolan, samt Joel Bjelkeborn och Nora Nilsson från Skarpnäcks församling.