Sorgegrupp

För dig som förlorat en anhörig eller närstående.

Kommande grupper pausade tillsvidare.

VAR med i en samtalsgrupp för sörjande!

Sorgens ansikten är olika och vi har olika sätt att bearbeta det vi varit med om. Men ett är säkert, framtiden möter oss redan här och nu och vi måste hitta något sätt att leva vidare i den.

Många tycker att det är bra att möta andra som har varit med om liknande saker och dela erfarenheter med varandra. Därför bjuder Skarpnäcks församling nu in dig till en samtalsgrupp för sörjande.

Varje grupp har som mest åtta deltagare och gruppen träffas sex gånger, inför varje träff finns det ett givet samtalsämne som gruppen håller sig till. Den första gången presenterar alla sig för varandra och kommer överens om vilka ramar som ska finnas för samtalen, allt för att det ska bli så bra som möjligt för alla i gruppen.

Har du frågor eller funderar om det här är något för dig?
Mejla yvonne.iversen@svenskakyrkan.se eller ring 08-505 815 28

Församlingens präster har stor erfarenhet av att möta och stödja människor i sorg. Det finns alltid möjlighet att boka tid för ett eller flera samtal med någon av dem. Ring eller mejlar någon av dem, du hittar dem under sidan Anställda medarbetare.

Boka samtal eller själavård

Församlingens präster och diakoner har stor erfarenhet av att möta och stödja människor i sorg. Det finns alltid möjlighet att boka tid för ett eller flera samtal med någon av dem. Ring eller mejlar någon av dem, du hittar dem här och under sidan Medarbetare

Blott en dag, ett ögonblick i sänder, vilken tröst, vad än som kommer på. Allt ju vilar i min faders händer, skulle jag, som barn, väl ängslas då?

Svensk psalm 249