Korta pilgrimvandringar

Onsdagar i Skarpnäck.

Korta pilgrimsvandringar 2022

Datum höstterminen: Onsdagar med start 7 sept och avslutning 14 dec 2022.
Tid: 10.30–11.45. (Stanna gärna på En stund i Gemenskap efteråt kl 12.00.)
Plats: Start och mål utanför Markusplatsen, Skarpnäcks allé 38
Följ med på en kortare pilgrimsvandring. Vi startar kl 10.30 utanför Markusplatsen på Skarpnäcks allé 38. Vi går i närområdet med kortare pauser och kommer tillbaka till startpunkten cirka kl 11.45. Klä dig efter väder!

Vi kommer att ha fokus på ett hållbart liv där vi tar ansvar för att vårda skapelsen och övar oss i att vara goda förvaltare. Under vandringen får vi möjlighet att lyssna till och ta del av varandras tankar och reflektioner kring dagens tema. Vi kommer även att vandra i tystnad.

Ingen anmälan bara att dyka upp!

Pilgrimsliv i Skarpnäcks församling

Nästa längre heldagsvandringar från Markuskyrkan till Tyresö är 28 augusti. Kort pilgrimsvandring i Skarpnäck på onsdagar startar igen 7 september. Ingen anmälan eller kostnad - kläd dig efter väder!

Pilgrimspodden

Pilgrimsvandra med Skarpnäcks församlings pilgrimspodd. Sätt i lurarna och häng med på en guidad vandring! Varje avsnitt är cirka 20 minuter. Vi hoppas att den här podden ska vara ett sällskap på din vandring, att den kan ge dig verktyg och stöd i ditt andliga liv!