Körer & musik

Där orden inte räcker till tar musiken vid. Musiken går direkt till människors hjärtan.

Barn- och ungdomskörer

Skarpnäcks församling har ett rikt utbud för alla sångglada barn! Att sjunga sjunga är roligt och utvecklande på många sätt. Barnet får lära känna sin röst och utveckla den genom hållning, andning, tonbildning, gehörsträning och gestaltning. All verksamhet är kostnadsfri.

Kör som sjunger.

Vuxenkörer

Vuxenkörerna erbjuder allt från lättsam körsång för ovana, till en blandad repertoar, klassiskt, jazz och mera modernt för vana körsångare.

5/10: Lunchkonsert i Markuskyrkan

Behöver du en paus efter du ätit din lunchlåda, eller vill du bara ha en musikupplevelse mitt på dagen? Varannan onsdag kl 12 i Markuskyrkan spelas en minikonsert på ca 20 minuter. Musiken kommer att variera med allt från klassisk musik till moderna klassiker. Nästa tillfälle är 5 oktober.

Digitala konserter

Här hittar du de senaste digitala konserter som spelats in i församlingen. Just nu kan du lyssna på en jubileumskonsert med Kammarkören och Stabat Mater av Pergolesi.