Vårnumret av DELA

Dela är en tidning från Skarpnäcks församling om stora och små livsfrågor, tro och delande. Dela delas ut gratis till alla hushåll som en bilaga med lokaltidningen Mitti. Kom förbi någon av våra lokaler och hämta en eller läs den online här.

Genom tidningen hoppas Skarpnäcks församling kunna dela upplevelser, tro och vardagsliv med dig. DELA når hushållen fyra gånger under 2020 genom lokaltidningen Mitti. Oavsett om du bor eller vistas i området, regelbundet brukar besöka verksamheter i församlingen eller aldrig satt din fot i kyrkan är du med och delar livet som pågår i vår betonggröna förort. Med en förhoppning om att få vara med och dela livets alla skeenden med dig där du befinner dig just nu!

AKTUELLT NUMMER
Tidningen DELA våren 2021 (öppnas i nytt fönster).

Tidigare bilagor: