Sommanumret av DELA

Dela är en tidning från Skarpnäcks församling om stora och små livsfrågor, tro och delande. Dela kommer fem gånger per år och delas ut gratis till alla hushåll som en bilaga med lokaltidningen Mitti. Kom förbi någon av våra lokaler och hämta en eller läs den online här.

Genom tidningen hoppas Skarpnäcks församling kunna dela upplevelser, tro och vardagsliv med dig. DELA når hushållen fyra gånger under 2020 genom lokaltidningen Mitti. Oavsett om du bor eller vistas i området, regelbundet brukar besöka verksamheter i församlingen eller aldrig satt din fot i kyrkan är du med och delar livet som pågår i vår betonggröna förort. Med en förhoppning om att få vara med och dela livets alla skeenden med dig där du befinner dig just nu!

Använd denna länk för att läsa tidningen DELA sommaren 2020 på skärmen (öppnas i nytt fönster).

Till tidigare bilagor:

DELA vår, januari-maj 2020:
Till tidningen DELA #1-2020 som PDF (öppnas i nytt fönster)

DELA höst, november-december 2019:
Till tidningen DELA #4-2019som PDF (öppnas i nytt fönster)

DELA höst, september-oktober 2019:
Till tidningen DELA #3-2019 som PDF (öppnas i nytt fönster)

DELA sommar, juni-augusti 2019:
Till tidningen DELA #2-2019 som PDF (öppnas i nytt fönster)

DELA påsk, april-maj 2019:
Till tidningen DELA #1-2019 som PDF (öppnas i nytt fönster)

Framsidan av tidningen DELA - klicka så kommer du till en en bläddervänlig version online