Välkommen på filmvisning i Skärholmens kyrka!

Nyhet Publicerad

Torsdagen den 29 september kl. 17.30 har du chansen att se filmaren Tobias Olingdahls film ”Framtiden bor hos oss”, som följer församlingarna i nätverket med samma namn.

Dokumentärfilmen belyser tillvaron för Svenska kyrkan i mångkulturella områden och Skärholmens församling är ett av de sammanhang som skildras.
– I de här församlingarna tar det nya samhället och en ny kyrka form. Vi vill visa på de goda krafterna i samhället och att kyrkan möter många människor precis där de är, säger Tobias Olingdahl.

Under filmkvällen medverkar även Beatrice Lönnqvist, kyrkoherde i Botkyrka församling tillika ny ordförande i nätverket ”Framtiden bor hos oss”.

Torsdag 29 september kl. 17.30 i Skärholmens kyrka, fri entré

Mellan kl. 15.30 och 17.30 finns möjlighet att äta hamburgare till självkostnadspris under Skärholmens kyrkas veckoliga ”Hamburgarkväll”.