"En skog som förlåter allt men ingenting glömmer".

Utställning i Skärholmens kyrka

Nyhet Publicerad

Upplev textila installationer i samspel med Tomas Tranströmers poesi i Cecilia Björsells utställning "En skog som förlåter allt men ingenting glömmer".

”En skog som förlåter allt men ingenting glömmer” är namnet på Cecilia Björsells utställning i Skärholmens kyrka under hösten 2021.

Utställningen består av textila installationer i naturen, som fotograferats och tryckts på duk. Skärholmen och Vårberg utgör kuliss till ett flertal av installationerna. Konstverken samspelar med Tomas Tranströmers poesi och utställningen upplevs därför med fördel med det tillhörande programbladet i handen, där citat ur dikterna återges.

Utställningen pågår t.o.m. allhelgonahelgen.

Tidigare utställningar i urval: Stockholms konserthus, Uppsala domkyrka, Sofia kyrka, Borås textilmuseum, Benhuset, Österåkers konsthall, Dansens hus, Piteå konsthall, Atelje’ SKHLM. Samtliga utställningar har varit inspirerade av Tomas Tranströmers poesi.

"En skog som förlåter allt men ingenting glömmer".