MATKASSE100

Nyhet Publicerad Ändrad

Vår insamling för att fortsätta det viktiga arbetet med att dela ut matkassar i Skärholmens församling är avslutad!

Vår kampanj Matkasse100 avslutades den 20 juni. Ett fantastiskt stort tack för era bidrag och ert stöd! Tillsammans samlade vi in 30 950 kr! Det hjälpte att säkra utdelningen under sommarmånaderna. Församlingen och vårt fantastiska diakoniteam har fått beviljat ett nytt stöd så matutdelningen får fortsätta även under hösten!
Tillsammans kan vi skapa möjligheter! Vi hjälps åt att hjälpa!
Ännu ett stort tack!

---------

Varje vecka delas ca 65 matkassar ut.
Under år 2020 delades 3000 kassar ut.
Innehållet i en matkasse kostar 100 kr.
Vi hjälps åt att hjälpa varandra!”

Utdelningen av matkassar i Skärholmens församling är en av få i Stockholmsområdet. Vi har både beviljats stöd och haft möjlighet att ställa om i den egna budgeten för att genomföra verksamheten och vi söker kontinuerligt nya bidrag och stöd. Men just nu har vi bara pengar till matkassar till sista maj och behovet fortsätter ju, så vi vill göra denna insamlingskampanj för att fortsättningsvis ha möjlighet att hjälpa!

Detta är en möjlighet att hjälpa lokalt! Den som har just nu får hjälpa den som inte har. Vi har sett att en pandemi kan svänga på en persons eller en familjs ekonomiska situation över en natt och detta är ett sätt att förhoppningsvis lätta på en del av det jobbiga som följer när ens ekonomi kraschar. Våra diakoner gör ekonomiska utredningar för att de som verkligen behöver ska få hjälp. Det är en betydelsefull verksamhet för församlingen.

Vill du ge en gåva?
Swisha 100 kr eller valfri summa till
Swish: 123 084 57 35
Märk din inbetalning "Matkasse100"

Om du vill ansöka om en matkasse eller läsa mer om insatsen, följa denna länk.