Musikalerna "Bryr vi oss om varandra?" och "Moder Jord, Mr FNatt och the Living Stones" sätts upp i Skärholmens församling.

Barnmusikaler i dagarna två

Nyhet Publicerad

Under nästa vecka (v. 43) har du chansen att uppleva inte mindre än två musikaler i församlingens kyrkor.

Först ut är musikalen Bryr vi oss om varandra? – en medryckande och allmängiltig berättelse om att vara människa. Medverkar gör Minikören och Juniorkören under ledning av Tetyana Gamar och Brittmarie Karlsson.

Onsdag 26 oktober kl. 17.00   |   Bredängs kyrka   |   Fri entré

Näst på tur står Moder Jord, Mr. Fnatt & the Living Stones. Med glädje och humor får vi här ta del av en musikal som baseras på FN:s konvention om barns rättigheter. Musikalen framförs av barn från barnkören, Miniorerna, Juniorerna och söndagsskolan under ledning av Johanna, Maria och Anna. Bakom pianot finner vi Arne Tengstrand. Välkommen redan kl. 16.00 till FN-pyssel!

Torsdag 27 oktober kl. 17.30   |   Skärholmens kyrka   |   Fri entré