Konserter i församlingen

Lunchmusik, konserter och musikgudstjänster – i Skärholmens församling finns gott om tillfällen att lyssna på musik av olika genrer. Den 20 januari 12.00 går konserten "Efter stjärnan" av stapeln, med Karl-Erik Wessen, bas, och Hanna Evaldsson, piano och orgel.

Konsertprogram: Vår

Efter stjärnan
Karl-Erik Wessen, bas, Hanna Evaldsson, piano och orgel. 20 januari 12.00.

Jazz i Skärholmen
Konsert med Hacke Björksten, Hans Backenroth, Ulf Johansson Werre, Gullevi Svensson och Skärholmens gospelkör. 18 mars 18.00.

Skärholmens församling medverkar i Stockholm Jazz Festival med två spännande konserter: "Tread Softly" och "Jazz i Skärholmen". Läs mer om Stockholm Jazz Festival på den officiella hemsidan www.stockholmjazz.se.

Fadderbarnskonsert
Konsert med Skärholmens gospelkör och barnkörer under ledning av Gullevi Svensson. 15 april 18.00.

Solo
En personlig konsert med Skär- holmens gospelkör. 5 maj 12.00.

Lunchmusik
Lunchkonsert inför soppluncherna 12.00 varannan onsdag med start den 10 januari.