Internationellt

Mission är att arbeta för ett värdigt liv och en bättre värld för alla, både i Skärholmen och runtom i världen.

Var med du med!

Vill du också göra en insats för ett värdigt för människor runtom i världen och i Sverige? Det finns möjligheter för dig att bland annat engagera dig i våra arbetskretsar, vår internationella grupp och våra fadderbarn.

Arbetskretsar i Bredäng och Skärholmen

Genom vårt arbete samlar vi in medel till behövande i vår närhet och internationellt. Arbetskretsen i Skärholmens kyrka träffas måndagar jämna veckor 13.00.

Mer information: Ola Osbeck, 08-680 94 41

I Bredängs kyrka träffas arbetskretsen onsdagar jämna veckor 14.00. Start: 20 september.

Mer information: Helena Hansson, 08-680 94 40

Internationella gruppen

Engagera dig i Svenska kyrkans internationella arbete och för församlingens fadderbarn. Vi träffas i Skärholmens kyrka en gång i månaden med start 5 september 17.00.

Mer information: Yonas Tamiru, 08-680 94 39

Fadderbarn och vänförsamling

Vår vänförsamling heter Addis Abeba Mekane Yesus och finns i Addis Abeba, Etiopien. Tillsammans har vi bland annat 100 fadderbarn som får stöd till att gå i skolan. Projektet kan existera tack vare frivilliga gåvor.

Mer information: Yonas Tamiru, 08-680 94 39