Foto: Magnus Aronson

Barn- och ungdomskörer

I Skärholmens församling finns flera körer för barn och unga. Till hösten drar körövningarna igång på nytt. Körerna sjunger på konserter och i gudstjänster. Det är helt gratis att vara med.

Onsdagar 16.00–16.45 (start: 8 september)
Minikören i Bredäng
Minikören är kören för de allra yngsta barnen! Om du är mellan 4 och 6 år och tycker om att sjunga så passar denna kör perfekt för dig.

Kontakt: Tetyana Gamar

Onsdagar 16.40–17.30 (start: 8 september)
Stora barnkören
För dig mellan 8 och 12 år som gillar att sjunga. Vi sjunger sånger vi kan och lär oss nya, tränar rösten och lär oss att sjunga i kanon och i stämmor.

Plats: Skärholmens kyrka
Kontakt: Anna Bysveen

Onsdagar 17.00–17.45 (start: 8 september)
Juniorkören
Om du är 7–10 år och vill sjunga i kör, så är Bredängs kyrkas barnkör något för dig! Tanken är att det ska vara roligt att sjunga och att du ska känna dig som hemma i kyrkan. Körövningarna har också inslag av drama och rytmik. Det serveras fika en kvart innan varje körövning.
Kontakt: Tetyana Gamar

Onsdagar 18.00–18.45 (start: 8 september)
Bredängs kids Kammarkör
Kören för de lite äldre barnen (11–14 år).
Kontakt: Tetyana Gamar

Torsdagar 16.00–16.30 (start: 8 september)
Minikören i Skärholmen
En varierad sångstund med rörelsesånger, musiklekar och röstträning för barn 6–7 år.
Plats: Skärholmens kyrka
Kontakt: Anna Bysveen