Skara stift Besöksadress: Skoltorget 1, 53231 Skara Postadress: Box 173, 53223 Skara Telefon:+46(511)26200 E-post till Skara stift

Vi söker receptionist

Vi söker en växeltelefonist/receptionist till stiftskansliet i Skara.

Ladda hem annonsen som pdf-fil.

I  denna tjänst är du den som tar emot samtal dels till stiftsorganisationen, dels till de pastorat och församlingar i stiftet som valt att nyttja stiftsorganisationens växeltjänster. När besökare kommer till stiftskansliet i Skara är det ditt välkomnande de möts av.
 I arbetet ingår även inköp av kontorsmateriel och dylikt samt bokning av biljetter i samband med medarbetares tjänsteresor. Du är också den som håller ordning i sammanträdesrum och på allmänna ytor. Posthantering och kopieringsuppdrag förekommer också.

Vem är du?
Vi söker dig som har en relevant gymnasieutbildning och/eller några års erfarenhet av liknande arbete. Du bör ha god teknisk kompetens och erfarenhet av Centrex är meriterande. Om du dessutom har arbetat med Telia Touch Point är det en fördel. Du har goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift. Erfarenhet av arbete inom Svenska kyrkan är meriterande.
 Som person tycker du om att samarbeta med andra. Du är strukturerad och trivs bäst när du har ordning och reda runt dig även när det är många saker på gång samtidigt. Att hjälpa andra är något du drivs av och känner en tillfredsställelse i. Du delar också Svenska kyrkans värderingar.

Om tjänsten
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och är placerad vid avdelningen för gemensamma funktioner med servicebyrån på stiftskansliet i Skara. Tillträde sker efter överenskommelse, dock senast 1 december.
 Skara stift strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka, där våra medarbetares olikheter berikar och utvecklar verksamheten.

Är du intresserad?
Mer information om tjänsten lämnas av Ulrika Cedgård, chef för avdelningen för gemensamma funktioner med servicebyrån, 0511-262 63. Frågor om rekryteringsprocessen besvaras av HR-generalist Ida Andersson tel 0511-262 39. Facklig kontaktperson är Håkan Gerenmark, Vision tel. 070-650 46 24.
 Välkommen med din ansökan tillsammans med CV och personligt brev till; skarastift.ansokan@svenskakyrkan.se senast den 18 augusti 2019. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och ser därför fram emot ett personligt brev där du beskriver varför just du passar bäst till denna tjänst på Skara stift. Intervjuer kommer att genomföras på stiftskansliet i Skara den 26 augusti 2019.

en del av Svenska kyrkan

Skara stift är en del av Svenska kyrkan. I stiftet bor omkring 570 000 personer, och drygt 60 procent är medlemmar i Svenska kyrkan. Vid stiftskansliet i Skara arbetar cirka 60 personer med att på olika sätt stödja församlingarnas arbete.