Skara stift Besöksadress: Skoltorget 1, 53231 Skara Postadress: Box 173, 53223 Skara Telefon:+46(511)26200 E-post till Skara stift

Vi söker en konsulent för kompetensutveckling

I rollen som stiftskonsulent ska du strategiskt utveckla och hålla samman arbetet med kompetensutveckling

Ladda hem annonsen som pdf-dokument.

Du kommer även arbeta med tillsyn och främjande av begravningsfrågor som är ett nytt uppdrag för stiften.
    En annan viktig del i arbetet är Vägen vidare som är Skara stifts modell för fortlöpande stöd till församlingarnas arbete och utveckling. Det är en omväxlande tjänst som ger dig tillfälle att växa och bredda din kompetens.
    En stor del av arbetet sker i samarbete med teamet för kompetensutveckling. Alla medarbetare på kansliets församlingsavdelning planerar och leder kurser för anställda, ideella och förtroendevalda i Skara stift. Det gör din roll som sammanhållande länk extra viktig.

Vem är du?
Du är pedagog med god administrativ förmåga. Du har en relevant eftergymnasial utbildning och/eller några års erfarenhet av liknande arbete. Erfarenhet av projektledning och förändringsarbete är meriterande.
    Du har goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift. Erfarenhet av församlingsarbete är meriterande. B-körkort är ett krav.
    Du trivs bäst i ett omväxlande arbete där du är strukturerad och har ordning och reda runt dig. Du är den som skapar goda relationer till dina kollegor och tycker om att samarbeta med andra. Du är medlem i Svenska kyrkan.

Om tjänsten
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och är placerad vid församlingsavdelningen på stiftskansliet i Skara. Tillträde sker efter överenskommelse så snart som möjligt.
    Skara stift strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka, där våra medarbetares olikheter berikar och utvecklar verksamheten.

Är du intresserad?
Mer information om tjänsten lämnas av Jacqueline Björnram, chef för församlingsavdelningen, 0511-262 28. Frågor om rekryteringsprocessen besvaras av HR-generalist Ida Andersson 0511-262 39. Fackliga kontaktpersoner är Lena Ehrngren KyrkA tel. 0500-47 65 62 och Håkan Gerenmark Vision, tel. 070-650 46 24.
   Välkommen med din ansökan tillsammans med CV till skarastift.ansokan@svenskakyrkan.se senast den 1 september 2019. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och ser därför fram emot ett personligt brev där du beskriver varför just du passar bäst till denna tjänst på Skara stift.