Pilgrimsvandra i vinter

Här kan du vandra i Skara stift i höst/vinter.

Söndag 20 januari 2019 - pilgrimsvandring från Vårkumla till Kinneved
15.00 Samling vid fornlämningen vid Glaskulla i Vårkumla för vandring till Kinneveds kyrka. Vandringen är ca 6 km. Pilgrimsleden går längs vägen och när mörkret tränger sig på tänder vi lyktor som får lysa oss sista biten fram till Kin­neveds kyrka där vi avslutar med mässa kl. 18.00. Under vandringen reflekterar vi över söndagens tema: Livets källa. Klä dig i reflexväst och varmt, gärna lager-på-lager så du lätt kan reglera temperaturen, och ta med dig fika och varm dryck.
Kontakt: Jenny Carlson, tfn 0515 - 72 38 89.