Pilgrimskalender

Här kan du läsa om pilgrimsvandringar som anordnas i Skara stift.

Runtom i stiftet anordnas en rad pilgrimsvandringar, både kortare och längre. Välj om du vill gå ett par kilometer en vardagkväll, vandra en heldag eller vara ute i flera dagar.

Pilgrimsvandringar i Skara stift hittar du månad för månad genom att klicka på länkarna nedan. Den fylls på allteftersom information om pilgrimsvandringar i stiftet inkommer!

Oftast kan församlingen på respektive plats ge information om ev. kostnad, avstånd, väglag med mera. Har du material till kalendern eller frågor om pilgrim, se kontaktuppgifter i rutan nedan.

Pilgrimsvandra i april och maj

Pilgrimsvandra i juni

Pilgrimsvandra i juli

Pilgrimsvandra i augusti

Pilgrimsvandra i september-oktober

Mer om pilgrimsarbete och pilgrimskalendern

Har du frågor om arbetet med pilgrim i Skara stift, hör av dig till Anders Blom, tfn 0511-262 30.

Har du material till pilgrimskalendern? Skicka ett mail till Anna Theander och berätta kort om vandringen, samt ange samlingsplats, vandringens längd och kontaktperson för den som vill veta mer.