Konfirmation – inte som du tror!

Vad funderar du på? Som konfirmand får du diskutera livets små och stora frågor tillsammans med jämnåriga och äldre. Välkommen att följa med på en upptäcktsresa.

Att konfirmeras handlar om att lära känna sig själv, att kanske förstå varför du tänker och handlar som du gör och även hur andra resonerar. Konfirmation handlar om kristen tro – och kristen tro handlar om ditt liv och dina frågor.

Var och när kan jag konfirmeras?

Det år du fyller 14 bjuder Svenska kyrkan in dig att vara konfirmand. Många väljer att konfirmeras i sin hemförsamling men det finns också andra alternativ. Du väljer den grupp som passar dig bäst.

Klicka HÄR för att hitta din församling/den församling du vill konfirmeras i.

Frågor om konfirmation?

Stiftsadjunkt Olle Ohlsson

Stiftspedagog Ulrika Helmerson
Tel: 0511-262 27

OMG - Oh My God

Här kan du få svar på frågor om livet, kristen tro och Svenska kyrkan. Svaren är många gånger ett av flera tänkbara svar på en och samma fråga, eftersom det bland kristna och inom Svenska kyrkan finns flera olika sätt att tolka Bibeln och se på vår relation till varandra och Gud.
  Vem, var, hur, varför? Klicka här för att få svar eller skicka en fråga.