Other languages with Google Translate

Use Google to automatically translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Prata med oss

Kontakt

Skara stift Besöksadress: Skoltorget 1, 53231 Skara Postadress: Box 173, 53223 Skara Telefon:+46(511)26200 E-post till Skara stift

Jourhavande präst

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Konfirmationsläger på Flämslätt

Roligt och allvarligt, lek och kanotpaddling, Gud och mig själv, sol och bad – och en massa nya vänner! Det är svårt att fånga vad det ”är” att vara på läger. Men för många av dem som varit med blir konfirmationslägret ett minne för livet. På Flämslätt har du dessutom möjlighet att välja orienteringsprofil.

Välkommen att konfirmeras på Flämslätt! Tillsammans med ungdomar från hela landet utforskar du livet och tron på olika sätt med hjälp av prat, sång, drama, lekar och mycket annat.  Det som också hör ett läger till är sol, bad, kanoting, lägerbål,  andaktsliv och egen tid samt en massa andra upplevelser som bara läger kan ge.

På Flämslätt kan du välja att gå orienteringsprofil. Det innebär att du får ägna en del av lägret åt orientering. Som konfirmand på Flämslätt ingår du i en grupp av konfirmander, som då och då delas upp. Den ena delen av gruppen tränar då orientering (om du är orienterare och har valt den profilen) medan den andra delen har andra aktiviteter av olika slag. 

Läs mer genom att följa länkarna i menyn eller klicka på bilderna nedan.

Kontaktperson och anmälan

Kontaktperson för Skara stifts konfirmandläger på Flämslätt är
stiftsadjunkt Lise Sögaard, tfn 0511-262 59.

Klicka här för att komma till anmälningsformuläret