Här är alla nomineringsgrupper

Nu kan du se vilka nomineringsgrupper som ställer upp i höstens kyrkoval i Skara stift.

I påskhelgen blev det klart vilka nomineringsgrupper som ställer upp i höstens kyrkoval i Skara stift. Nu kan du tal del av en sammanställning över detta.
  Sammanställningen består av två dokument. Det ena visar de grupper som deltar i valet till församlingar och pastorat. Det andra visar samma sak för valet till stiftsfullmäktige.

Många lokala grupper
I valet till församlingar och pastorat deltar ett stort antal lokala grupper. På några håll dominerar de helt. De nomineringsgrupper som finns i kyrkomötet deltar därför inte alls i det lokala kyrkovalet på dessa platser.
   I valet tilll stiftsfullmäktige är det däremot de rikstäckande nomineringsgrupperna som nominerar. Här finns också en nyhet inför årets val. Utöver de grupper som redan är reprsenterade i stiftsfullmäktige deltar den nya konstellationen Barn och unga i Skara stift.

Här kan du ladda hem listan med församlingar och pastorat
Här finns listan med stiftsfullmäktige