Katedralvärd i Skara domkyrka

Skara har en fantastisk kyrka - en katedral full av både nutid och historia. För att på bästa sätt ta hand om besökare i kyrkan finns ett nätverk av katedralvärdar. Det betyder så oerhört mycket att kyrkan kan vara öppen och att människor där möts av omsorg och har någon att ställa eventuella frågor till.

Som katedralvärd finns man vid kyrkans bokbord och några av värdarna tar också med besökare på en guidad tur av kyrkan.

Är du själv intresserad att värna om katedralen på detta sätt? Hoppas du tycker det låter spännande och vill pröva på lite, eller starta direkt.

Hör av dig till Per Larsson, tel. 0511-265 09.

Kontakt Per Larsson

tel: 0511-265 09